Now Reading
Creamy Academy – Workshops najaar 2019

Creamy Academy – Workshops najaar 2019

  • 4 oktober
  • 1 november
  • 29 november

Ben jij een ondernemer, zzp’er of carrière tijger? Wil jij voor jezelf en jouw bedrijf meer zichtbaarheid creëren online? Wil je dat doen in het bijzijn van andere ambitieuze ondernemers? Dan is de Creamy Academy zeker iets voor jou! In oktober en november organiseert Creamy Concepts drie unieke workshops die jouw onderneming naar een hoger niveau tillen. 

Na 2 succesvolle workshops voor Premium Beauty Group en L1 in samenwerking met Huis van de Kunsten organiseert Creamy Concepts dit najaar drie exclusieve workshops waarbij wij jou meenemen in het verhaal van online -en offline media. De drie workshops bestaan uit de volgende onderwerpen: personal branding, de basis van social media en het succes van Instagram. Onderwerpen als personal branding, social media trends, bloggen, fotografie en Instagram als marketingtool komen allemaal aan bod.

De workshops op een rijtje:

Vrijdag 4 oktober: personal branding; hoe spreek jij jouw ideale klant aan?
Vrijdag 1 november: basic social needs; jouw brand vertaling naar een online platform.
Vrijdag 29 november: let’s get creative; instagram workshop

De workshops worden gegeven door onze experts op het gebied van marketing, social media en branding. Influencer Sarah Witpeerd en marketeer Romy Wauben helpen jou in deze 2 uur durende workshops op weg naar een succesvolle marketing strategie die jou helpt bij het genereren van meer klanten en online zichtbaarheid.

Good to know:

Datums: Op vrijdag 4 oktober, 1 november en 29 november in de ochtend van 10.00 – 12.00.
Locatie: Creamy Academy, Kerkplein 8. Gelegen boven Kop Sittard.
Kosten: Voor deelname aan de 3 workshops betaal je een totaalprijs van €495,- excl. Gebak en koffie wordt verzorgd door Kop Sittard en is inbegrepen in de prijs. Na afloop ontvang je een leuke goodiebag en ga je naar huis met een goed gevuld notitieboek volop nieuwe ideeën.

Aanmelden?

Ga dan naar Creamy Academy en scoor snel jouw ticket!

*De workshops kunnen ook individueel worden afgenomen, dit tegen een tarief van €195,- excl. per workshop. Maximaal 10 deelnemers per workshop, vol is vol.

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top